İbrahim Saraçoğlu Kürleri
Pankreas iltihabı bitkisel tedavisi
17 Temmuz 2017
admin

Pankreas iltihabı bitkisel tedavisi

Prof.Dr.İbrahim Saraçğolu pankreas iltihabı bitkisel tedavisi konusunda çözüm önerileri verdi. Pankreatit de denilen pankreas iltihaplanmasında 4 adet cevizin kabuğu kırılır...

Prof.Dr.İbrahim Saraçğolu pankreas iltihabı bitkisel tedavisi konusunda çözüm önerileri verdi. Pankreatit de denilen pankreas iltihaplanmasında 4 adet cevizin kabuğu kırılır ve bir bardak suda 1-2 dakika kaynatılır. Günde bir defa ılık olarak yudum yudum bu su içilir.

Pankreas proteinaz (protein parçalayıcı), lipaz (yağ parçalayıcı ) ve amilaz (karbonhidrat parçalayıcı) enzimleri üretir ve ince bağırsağa gönderir. Diğer taraftan karaciğerin ürettiği safra asidi safra kesesinde birikir. Besinler ince bağırsağa geldiğinde safra kesesinde biriken safra ve pankreasta biriken parçalayıcı enzimler ince bağırsağa aktarılır. Böylece ince bağırsakta sindirim gerçekleşir.

Pankreasta iltihap olduğu zaman parçalayıcı enzimler yeterli derecede üretilemez. Pankreasın daha iyi çalışmasını sağlayan şifa kaynağı maddeler cevizdedir.

Pankreas iltihabı bitkisel tedavisi uygulayanlar doktor tedavisine de devam etmelidirler. Bitkisel tedaviler doktor bilgisi dahilinde uygulanmalı ve doktor kontrolleri aksatılmamalıdır.

Pankreas iltihabı belirtileri

Pankreasta iltihap oluşması (pankreatit) karında şişkinliğe, hazımsızlığa, sürekli yorgunluğa, tansiyon düşmesine ve terleme gibi şikayetlere neden olur. Bazı kişilerde nabız artışı, deri döküntüleri ve baş ağrısı gibi şikayetler de görülür.

Pankreatit uzun süredir devam ediyorsa kişi sindirim sorunları yaşayacak, mide bulantısı ve kusma şikayetleri ile sık sık karşılaşacaktır. Pankreas sindirim enzimlerini üreten organ olduğundan hazımsızlık ve yiyeceklerin tam olarak sindirilememesine bağlı olarak kilo kaybı görülür.

Pankreas iltihabı geçiren kişilerin dışkıları normale göre daha kötü kokar ve yağlı görünümdedir.

 

İLGİLİ YAZILAR:

Pankreatit bitkisel tedavi

Karaciğer enzimleri nasıl düşer ?

2 adet yorum var.

  1. Melek kazdal dedi ki:

    Hayırlı çalışmalar …bir akşam sağ kaburga altı ağrısıyla hastaneye gittim pankreas amilaz ve lipaz değerlerim yüksek denildi.haslama ve yağsız yedim bir ay boyunca ultrasonunda birşey çıkmadı doktor pankreas yorulmuş dedi ve pankreası destekleyici ilaçlar verdi bir ay kullandıktan sonra yinede tam düşüş olmadi.arastirma hastanesine yönlendirdi bakıldı ve kimi vücutta oluyor tekrar sikayetiniz olursa gelin dediler ama yinede biraz yüksek çıkıyor amilaz ve lipaz değerlerim ne yapmalıyım bilmiyorum.yardimci olursanız çok memnun olurum.

  2. Apiterapi Mekezi dedi ki:

    Pankreas iltihabı oldukça yaygın bir rahatsızlıktır.
    Modern Tıp ta kimyasal Bazlı Sentetik antibiyotiklerle tedavisi mümkün değildir.Tüm enfeksiyonel ve iltihabi
    hastalıklarda olduğu gibi,Pankreas İltihabı içinde doğadaki en mükemmel doğal çözüm,Doğada ki en güçlü antiviral ve antibakteriyel
    Propolis tir.Propolis en güçlü sentetik antibiyotikten 100 misli daha güçlüdür.Propolis üstün Antienflamatuar,antiviral,antibakteriyel,
    antimikrobiyel etkisiyle,Kalıcı,yanetkisiz,güvenilir tedavi sağlayan mucizevi bir arı ürünüdür.Ülkemizde yeni yeni önemi anlaşılmaya
    başlanan Propolis te sorun;doğru ürün temini ve kullanım yöntemidir.
    Erzurum Ziraat mezunu 34 yıllık Apiterapistim,organik sertifikalı ürün temini ve kullanım
    yöntemleri için;05324063215 ve 05050658499 no lu telefonlarımdan ve Whatsapp tan ulaşabilirsiniz.Saygılarımla.
    Kadir Onay Apiterapi Merkezi Youtube & apiterapimerkeziinstagram
    https://youtu.be/in2enPVbRXk

Sorun Cevaplayalım

Tüm Hakları Saklıdır ©